Sunday, February 26, 2006

Helg

Skönt med helg. Vi hade trevliga gäster i fredags kväll, åt god mat och utbytte en massa ondsint skvaller, i nästan lika god stil som Elitlistan...

Lördagen var ganska såsig, med en sväng in till stan och sen eftermiddagslunch på TGIFriday's. Slötittade på Melodifestivalen, men herregud vilka usla bidrag.

Idag sov vi ut, låg länge i sängen och läste i morse och kravlade oss till slut upp och åt en smarrig brunch. På eftermiddagen har vi lyckats storhandla och även införskaffa en mixer (en sån där man kan göra lyxiga margaritas eller kanske mer nyttiga smoothies i) och en mycket välbehövlig ny dammsugare. Nu har vi städat och R hävdar att det nästan var roligt att dammsuga nu. Jag undrar jag. Den nya dammsugaren är vackert röd - varför köpa fula saker när det finns snygga liksom?

Återstoden av helgen (tja eller resten av kvällen) får gå vidare i lugnets tecken. Kanske någon film på TV ikväll och så har vi en smaskig middag planerad såklart - kronärtskockor till förrätt och sedan chipotlegaserad fläskfilé med vitlöksmos. Återkommer i morgon med besked om det blev ätligt.

No comments: