Friday, December 09, 2005

Globen Hall

Jag somnade inte. Men det hade inte skadat.

Globen Annexet har förresten blivit omdöpt till Globen Hall av mr Labero och mr Wells (jo de kallade varandra för det). Mr Wells inledde med att berätta att det där med Globen Hall var något de kommit på alldeles själva, inspirerade av Albert Hall (ja likheten mellan lokalerna är ju slående, det har de ju helt rätt i. Om man bortser från att Royal Albert Hall är en gammal klassisk lokal från 1871 med makalös interiör och historia, och att Globen Annexet helt enkelt är ett fyrkantigt rum som mer inger en känsla av att man är på konferens med jobbet än något glamoröst och kungligt).

Mr W informerade också om att det där med att klappa med och så kunde publiken lägga ner nu, för det här var tänkt att vara en mer glamorööös show. Underligt nog kantades kvällen därefter av ideliga uppmaningar till publiken från samme mr Wells om att klappa med och ställa sig upp. Mest av allt var det en trist show eftersom den var så totalt utan känsla. Som om de uppträtt så många gånger och gjort samma manövrar att det inte är kul längre, vare sig för publiken eller för dem själva.

Fick dock kändisspan på High Chaparall-Filip&Fredrik och Lattjolajban-Tobbe (jaja han har väl gjort Idol2005 och sånt efter det, men för alla småbarnsföräldrar så förblir han ändå Lattjolajban-Tobbe). Såg förresten att han smet direkt efter showen – han var tydligen inte lockad av att mingla med mr L och mr W i Rhapsody Loungen. Vad konstigt.

2 comments:

Mustardseed said...

*asg* ja man var ju lite uppskrämd redan efter skräckupplevelsen med mr L och mr W så det kanske var tur att ni inte tutade...

Thinkerbell said...

haha, Globen Hall. wishful thinking. klart de inte orkade vara så insprirerade när de insåg att de stod i en plåtlada istället för ett anrikt ställe med stor konst och bladguld.

Vem vet snart är de väl inne och mäter sina stapl/kar med googlefight.