Wednesday, March 01, 2006

Snöhelvete

Tar det aldrig slut? Jag höll på att börja gråta i morse när jag såg att det snöade massor IGEN! Och det håller fortfarande på. Jag vill ha vår nu! Jag är trött på vinterjackor, att skrapa bilen (till och med på insidan!), hala vägar, hal trappa, blöta skor och sura kläder i hallen. Jag vill ha vårjackor, gympaskor och grus överallt istället! Jag vill ha försommar och grillning på altanen. Och sommarlov. Gud vad jag vill ha sommarlov!

2 comments:

Ina said...

Ibland är det trots allt bra att vara uppfostrad i de norra delarna av landet. Att ens tänka vår före 1 april är förenat med livsfara - så till vida att man blir besviken och deprimerad med 100% säkerhet. Alltså tittar jag mig förvånat omkring på alla människor som känner som du gör, för här nere i södern är ni i majoritet :) samtidigt som jag fortsätter njuta av vintern en månad till.
Bra tröst va´? not...

Anonymous said...

Nog för att jag är "fusk-lapp" och gillar snö, men i mars ska de vara sol, takdropp och plaststolar med filtar i lä med näsan mot solen - INTE snöstorm *grymt, grymt* / Susann