Friday, March 03, 2006

Minisportlov

Skolbarnen har sportlov, D har feber och L fick stanna hemma från dagis för ett minisportlov. Jag och tjejerna har varit på Barnadiset i två och en halv timma. Nu sitter alla fyra barnen och tittar på Peter Pan och R bakar bullar. Mysfaktorn är hög alltså.

I morgon ska L på kalas hos en dagiskompis och efter det åker vi till mormor och morfar i Linköping för resten av helgen. Åker inte tillbaka till Stockholm förrän måndag morgon, och då är R redan på väg till USA för en veckas jobbresa. Extra mysigt att få en dag tillsammans idag alltså.

Ikväll blir det pizza på lokala pizzerian. Vi har varit lite restriktiva med att äta ute med barnen den sista tiden - för att det gick slentrian i det, kostar en hel del när man är sex personer och dessutom för att vi helt enkelt lagat en massa god mat hemma istället - så det känns extra festligt att gå ut ikväll!

2 comments:

Anonymous said...

Hur var Barnadiset?
Har funderat på att ta med C dit någongång.
/ Barbro

Mustardseed said...

Det var kanonbra! Har ni varit på Nikkis eller det där stället i Heron City så vet du ungefär hur det är. Fast Barnadiset var bättre för föräldrar än de andra: schyssta soffor att sitta i och massor massor av veckotidningar att läsa! :-)