Wednesday, May 07, 2008

Aningens felklädd

Hahaha, fick just kvällens bästa skratt. R har varit på någon slags konferens idag och det skulle vara middag på kvällen. Nu fick jag ett sms där han skriver att han just insett att middagen är i Blå hallen med bland annat prinsessan Victoria. Många har smoking, ALLA andra kostym utom R som har vanlig jobbskjorta. *ASG*

3 comments:

Ina said...

Ojojoj, anar att han känner sig lite obekväm! Och så en sambo då som skrattar gott hemifrån. Eller skrattar han kanske också? Något för er att minnas och berätta för barnbarnen i alla fall! "Tänk när morfar/farfar var på middag med kronprinsessan Victoria iklädd bara jobbskjorta..." :o)

Mustardseed said...

Han skrattade gott själv också, så det var rätt ok! Så går det när man är aningens disträ i kombination med att inte läsa inbjudan ordentligt.

Själv hade jag nog gått hem *S* (fast det kanske märks mer på damerna, de hade cocktailklänningar...då sticker det kanske ut lite mer om man kommer i byxor och top?).

Anonymous said...

Woah! Jag blev helt kallsvettig å hans vägnar. Men det är ju bara jag, konservativa storasyster. Vad spelar det för roll egentligen?

KRAM