Wednesday, May 24, 2006

Mer sommar

Sommarplanerna börjar arta sig!

Nu har vi på de 10 dagar då vi har alla barnen lyckats klämma in en veckas resa till en äkta charterresort i Turkiet. Underbart! Gratis frukostbuffé till alla barnen (jag lovar, sån här ställen lönar sig när man har fyra barn), lekplats, fyra pooler och gångavstånd till stranden. Jag tror det blir bra.

Älskar tacky charter. Älskar inte turister som inbillar sig att de inte är turister. Backpackers, gubevars, är ju något heeeelt annat. Not. Turister som bara vill till ställen där ingen annan varit, där allt är genuint och orört. Javisst, genuint och orört tills du var där.

Backpackers som lägger stor vikt vid att inte vara turister, det är nog samma typ av människor som tror att just de inte är medräknade när man pratar om ”folk”. Som till exempel tror att just DE inte alls blir påverkade av reklam, sådär som "folk" blir.

I vilket fall som helst. Vi ska på semester och jag längtar! Särskilt efter den obligatoriska kvällsunderhållningen som reseledarna brukar stå för. Det är den timmen varje dag när barnen sitter som klistrade på var sin stol och R och jag sitter med varsin färgglad drink och njuter av att leva.

No comments: