Thursday, September 21, 2006

Helgplanen

R har varit enormt effektiv senaste veckan och inte bara bokat in möten med larmsnubbe (kom på besök i tisdags kväll och fick sälja en hel del larmprylar till oss) och bergvärmesnubbe (kommer ikväll med goda prognoser att också få sälja mycket prylar), utan även gjort den här superfina planen för vårt helgprojekt.

I helgen ska vi alltså påbörja projektet med att gräva ur vår befintliga gång genom trädgården, forsla jorden och gruset till baksidan där vi behöver fyllmassa till en ny terrassering (fick en mur byggd i somras), lägga i markduk och dra elkabel för att förbereda för trädgårdsbelysning och så det jag ser fram emot mest: basta och beställa hem massvis av god mat med hjälp av Hungriga Olle.

Senare nästa vecka får vi leverans av samkross (ett helt nytt ord för mig) och gångsingel så då får vi skotta lite till. Återstår att köpa pollare (ytterligare ett helt nytt ord) och kanske till och med en lite kitschig lyktstolpe. Ser fram emot att inte behöva snubbla fram genom trädgården i höstmörkret utan kunna skrida värdigt genom vår väl upplysta värld.

No comments: