Sunday, January 06, 2008

Och nu dagens pysselblogg





Jag måste självklart visa upp mina syalster. Eftersom jag inte suttit vid en symaskin sen syslöjden i sjuan (och då var det inte mitt bästa ämne för att uttrycka det milt) så tycker jag själv att min prestation är enorm. Den röda sparkdräkten var mitt första försök i höstas (av en gammal t-shirt) och resten har jag i princip åstadkommit under jullovet. Mössan är också sydd av en gammal t-shirt förresten.

6 comments:

Anonymous said...

Men du är ju jätteduktig! Visst är det kul också? :-)

Mustardseed said...

Åh tackar! Du får komma hit och inspektera sen när bebis kommit! (eller innan också för den delen, men det börjar väl bli lite knappt om tid. Fast jag ska vara föräldraledig snart, vi kanske kan ta en lunch på stan?)

Ja det är framförallt för att det är kul som jag gör det, jag kände att jag behövde göra något annat om kvällarna än se på TV.

Anonymous said...

Hör av dig när du blir ledig och kom in till stan så jag får se på din tjocka mage! Sen kommer jag och tittar på bebisen när hon eller han anlänt.

Anonymous said...

www.silvia.blogg.se
WOW vilka fina saker du sytt!
Bodyn ar toppen, ska nog nalla idèn.

Mustardseed said...

Idén om bodyn kommer från boken Baby Cool. Man lägger helt enkelt ut en annan body på t-shirten och klipper rakt av efter den. Hur simpelt som helst, inte något finlir direkt. Kan rekommendera boken som inspirationskälla också, även mössmönstret kom därifrån.

Mustardseed said...

PS: tack för berömmet, jag suger åt mig som en svamp! :-)