Wednesday, November 01, 2006

Skönt med höstlov

Idag har vi alla barnen hemma på lite höstlov. Vi började dagen med att åka in till Kulturhuset för att gå på barnteater, Else-Marie och småpapporna. Så mysigt, förutom att det var låst i varenda ingång till Kulturhuset, vilket kanske hade känts ok om det varit soligt och varmt, men kändes helt outhärdligt i dagens snålblåst och snöstorm. Hursomhelst så släpptes vi in till slut och alla fyra barnen tyckte om pjäsen. Rekommenderas alltså. Fast jag ska skriva och klaga till stadsteatern om att de låter sina besökare stå och frysa i snöyran.

(bild: stadsteatern i stockholm)


Efteråt gick vi och fikade på café, något som kändes riktigt lyxigt eftersom vi i princip aldrig gör det med alla barnen. Inte av princip, men kanske för att det blir rätt dyrt att fika med sex personer. Man kan baka rätt mycket kakor hemma för samma pengar.

Nu såsar vi omkring härhemma, L (som verkar helt återställd) och F leker helikopter i Ls loftsäng, D hittade ett oöppnat pussel i sitt rum och har fullt upp med det, K spelar Nintendogz och jag njuter i vår sköna fåtölj med en massa fåniga program på TV (som the Bondi Beach Block och Martha och Tyra Banks show - de går samtidigt och jag flippar mellan allihop eftersom ingen är tillräckligt intressant för att man ska se ett helt avsnitt i sträck) och laptopen i knät så att jag kan blogga och surfa runt samtidigt. R är mer seriös än jag och jobbmailar i köket.

No comments: